divendres, 18 de febrer del 2011

REFLEXIÓ EN CLAU POLÍTICA SOBRE EL TANCAMENT DE TV3.

La xarxa en va plena, del tancament de TV3. Normal, perquè la barbaritat és tan gran, tan antidemocràtica, tan indignant... Compte, que tota la culpa no la té el PP. També el PSOE calla i atorga, i el PSPV, la cúpula dirigent del qual està farcida de pijos castellans, polítics oportunistes, professionals i inútils que no es diferencien massa dels del PP, ni ideològicament ni en la pràctica política. Em fan llàstima els militants conscienciats i nacionalistes d'aquest partit (que n'hi ha). El que no sé és què pinten a hores d'ara sota aquestes sigles. Quan tindrem un partit veritablement progressista i veritablement nacionalista que reculla les restes disperses? Em sembla que mai. Així ens va.
L'excussa que posa el PSOE és que no poden fer res perquè l'emissió, en sentit estricte, és il·legal. I tant com n'és, d'il·legal! Si les lleis les feu vosaltres emparats en el bipartidisme que amb tanta cura fomenteu, colla de cínics (i dic cínics per no ser massa insultant)! I les feu contra la raó, contra la veritat. Contra el poble. Gentola.

5 comentaris:

Premis Maig Memorial Pasqual Batalla ha dit...

Una síntesi perfecta, Urbà.

Anònim ha dit...

FA UNS ANYS,UN MINISTRE DEL PSOE,VA PACTAR UNA REGULARITZACIO DE TOT AQUEST GARBUIX,QUE PERMET A HORES D¡ARA AQUEST ACTES....RECORDEU EL SEU NOM JOSE MONTILLA.
JUGANT AMB BCN.

Hèctor Máñez ha dit...

hauria estat satistet només que amb un 10% de les protestes que s'han generat a la red per este tema quan tancaren InfoTV

Gínjol ha dit...

T'entenc, Hèctor. No és per disculpar-me, però quan això passà tenia el bloc inactiu.
Una abraçada.

Hèctor Máñez ha dit...

Si ja, no ho deia per tu Urbà, ho deia per la gent en general. Al final em pose a reflexionar i arribe a unes conclusions que no m'agraden