dilluns, 14 de febrer del 2011

EL PERSONATGE DE LA SETMANA. RAÜL AGNÉ.

Raül Agné és de Mequinença, i entrena el Girona de segona divisió. Ahir jugaren a Osca. En la roda de premsa li feren unes quantes preguntes en castellà i les contestà fent servir aquesta llengua. Quan li feren la primera en català i començà a contestar respectant la tria del periodista, alguns li demanaren que parlara castellà. Per més que els explicà que si fóra anglés el deixarien parlar anglés, no el volien entendre. Solució: donà la roda de premsa per acabada. Amb un parell de collons.
Durant molts anys Beckham ha jugat al Madrid, o Robson ha entrenat el Barça. En tots aquests anys només han parlat anglés, i els periodistes han perdut el cul per poder entrevistar-los. Però el català, i el gallec i l'euskera semblen prohibits. A més de llepaculs, provincians.

3 comentaris:

McAbeu ha dit...

Una reacció ben normal davant de tanta intolerància. Ja fa massa anys que aguantem, que intentem explicar-nos, que ens diuen que hem de tenir respecte mentre ells continuen sense respectar-nos ni una mica. Doncs ja n'hi ha prou!

Speaker ha dit...

Lamentables els periodistes. Així aprendran

Clidice ha dit...

Em va semblar una actitud absolutament pedagògica la d'aquest home. Em trec el barret.