dilluns, 21 de febrer del 2011

AVUI, A LA MANIFESTACIÓ

Confesse que fa anys que no vaig a cap concentració, ni manifestació, ni cap cosa per l'estil. De vagades la gossera (quasi sempre), d'altres les obligacions familiars, d'altres la no total afinitat amb (algunes) de les organitzacions convocants... Avui no buscaré excusses i hi seré. Considere que ara és imprescindible. No ja per veure TV3 (que també), sinó contra l'autoritarisme, contra el feixisme, contra la manca de llibertat d'expressió (i de tria). Avui, tots a la plaça de la Mare de Déu a les 19 hores.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Urbà,

Mira, respecte al tema de les manifestacions/concentracions, t'enllace un article que fa un poc d'autocrítica sobre tot aquest tema, i que no deixa de tindre certa raó.

http://www.lapaginadefinitiva.com/weblogs/paellarusa/2011/02/22/tv3-i-sensesenyal-el-nacionalisme-valencia-no-falta-a-la-cita/123


Francesc

Gínjol ha dit...

Llegit, FRancesc. No té certa raó, sinó bastant, encara que en alguns punts no coincidesc. És bona l'autocrítica. Si lliges una entrada de fa tres o quatre dies veuràs que jo tampoc sóc massa complaent amb alguns discursos.
Salut