dijous, 11 de març del 2010

CAP DE GENOLL

Carlos Dávila, eixe gran periodista, diu que els valencians tenim el problema de sentir-nos "un poquito endogámicos" (vegeu el vídeo). Pot ser. Ell, evidentment, també té un problema: on acaba el coll, en lloc de cap, té un genoll. Estèticament, però també antropomòrficament. De segur que si li obrin el terrat en canal trobaran uns lligaments, uns cartílags, un menisc... De cervell, segur que no.
La Cristina Perales, a més de molt guapa (com sempre), molt diplomàtica. Jo l'hauria enviat directament a fer la mà. Gentola.

3 comentaris:

anmonbar ha dit...

"Yo creo, yo creo....", no cregues tant! Traduïu-la vosal3, no ho feu amb les pel·lícules estrangeres?

Tibu ha dit...

Carlos Dávila. M´havia oblidat del tres genolls este. Recorde l´època d´Urdaci quan feia un programa de debat, crec que a tve1d´entrevistes o debat. Amb estos personatges (Urdaci, Dàvila, Lluís Motes, Losantos...) dubte si:
1- o són tan poca substància i les parides que diuen se les creuen o,
2- són uns aprenents de Goebbles, uns cínics, i saben que tot allòque diuen són bajanades però que serveix per encendre el personal per obtenir rèdits polítics.

compte! la cosa no és menor. si són del primer grup és que estan carents de neurones. Si són del segon l´ambició no els deixa ser persones.
El primer seria, extrapolant, el grup de Camps. El segon, el de Zaplana.

Speaker ha dit...

Els valencians tenim un problema endogàmic perquè fem sèries i pel·lícules en valencià? Est home és senzillament un imbècil. Massa bona i ambígua ha estat Cristina amb això de serie para nosotros; igual que Antena 3 fa sèries en espanyol per a Espanya, i no té cap problema d'endogàmia per no vendre-li-les a Portugal, per exemple, el País Valencià pot fer sèries i pel·lícules per al País Valencià, per a valencians (nosotros), i per al nostre àmbit lingüístic que, cal recordar, excedeix les nostres fronteres polítiques.