dijous, 22 d’octubre del 2009

TV3, CANAL 9, AMOR I VASELINA

El Govern Valencià ha tancat a poc a poc tots els repetidors de TV3 que Acció Cultural havia instal·lat al País Valencià. Com que les emissions analògiques tocaven pràcticament a la seua fi quan s'executaren les sentències judicials dictades pels mateixos amiguets que arxiven les causes dels censors, la cosa era més aviat testimonial. Ara, amb la sentència sobre el repetidor de la serra Perenxisa, es veu clarament que també intenten que no es veja per TDT. És a dir, que intenten que TV3 siga invisible en una àrea on viuen més de dos milions d'habitants. Possiblement siga perquè la gent no puga comparar la "televisión autonòmica catalana" (com els peperos diuen) amb Canal 9, la puta merda aquesta que estem pagant entre tots els valencians perquè una colla de ¿periodistes? eixits en peça del CEU San Pablo intententen inocular-nos la seua caspa i la seua mala llet autoritària i reaccionària. Són, al cap i a la fi, la voz de su amo, i mai no mossegaran la mà que els dóna menjar. Mentrestant, altres periodistes de solvència contrastada i que han guanyat la plaça en una oposició sense trampes, estan arraconats a les catacumbes per impedir-los de difondre informacions veraces i objectives. Això sí, cada mes cobren el seus sous (faltaria més!), uns sous que els contribuents hem de fer bons per duplicat perquè la faramalla de polítics ineptes que ens governen puguen fer propaganda gratis (gratis per a ells, és clar) i tergiversar la vergonyant realitat que els toca viure. Ho he vist només de raspellot, al bar, mentre dinava, però feia fàstic avui observar tots els diputats del PP dempeus per rebre Camps amb una ovació com si fóra un torero. Bé, tots no, que la Gema Amor ni s'ha alçat ni ha aplaudit. D'això, evidentment, m'he assabentat per la premsa, que a C9 no ha eixit. Home, no és que l'Amor siga sant de la meua devoció, però crec que en fan falta més. És a dir, que fa falta molt d'amor. I molta vaselina, ni que siga perquè quan el govern ens dóna pel cul (que és cada dia) la cosa siga menys dolorosa.
Disculpeu els disfemismes. Molta gent els fa servir per fer pujar el nombre de visites al bloc. A mi les visites em donen igual. Simplement és que estic fins els ous. I perdó per l'expressió, una vegada més.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Amén.

Manel.

Unknown ha dit...

Ho pots dir més alt, però no més clar. Sent la mateixa decepció que tu. No em consola, però almenys sé així que no estic boig ni sol quan cada dia m'indigne i m'escalfe i la meua dona m'amenaça amb no posar els noticiaris...

Jesús Párraga ha dit...

I eixa Gema Amor qui és? A mi és que em traus de Los Simpsons i em perd.

H. Máñez ha dit...

No sé si el fet que estudies al CEU és determinant per a això. Ho dic més que res perquè a mi m'ha donat classe per exemple Vicent Ferran Garcia Perales, que ens portà a classe a Toni Cucarella. O Juanjo Bas, o Pep Solves, i molts més. Crec que entre 18 i 23 anys eres suficientment concient del que et diuen com per no culpar els demés del que fas. Dic jo vamos.

ginjol ha dit...

Héctor: em referisc a una gent que estudia la carrera al CEU ad hoc, amb lloc de treball donat (regalat) a cals amiguets quan acaben. És a dir, estudia això que jo vaig preparant-te l'endoll. D'altres, efectivament, han de cursar la carrera i buscar-se la vida. Com tu mateix, vaja.
Lamente no haver estat més explícit.

H. Máñez ha dit...

A correcte, estic d'acord. L'altre dia vaig llegir per ahi que Pilar Nadal (filla de Paco Nadal), amb la nova redistribució de RTVV l'havien nomenada "Cap de la Secció de Web i Teletext". Em va sorprendre molt perquè és de la meua quinta, del 83, (jove, no vull dir que no siga bona només que per ser jove, però em cridà l'atenció). Jo estudiava audiovisuals, que supose serà més difícil endollar-se. No tenia massa tracte amb els periodistes més que a matèries comunes, però sí que he vist alguna rubia fent directes (en fan molts, són cars i la majoria intrascendents) i he dit "òstia, esta ha estudiat en mi"

Unknown ha dit...

No m'estranya que estiguis emprenyat. No es pot estar d'altra manera amb aquest panorama.