diumenge, 24 de maig del 2009

ON ESTÀ? / 39

La setmana passada ningú no va encertar la foto. Millor dit, ningú va enviar un missatge amb la resposta correcta, tot i que la comtessa i un anònim (pel model lingüístic supose qui deu ser) donaren pistes més que sucoses. En fi, es tractava de l'escultura de la Mare de Déu dels Lliris feta per Peresejo que hi ha a la Font Roja d'Alcoi. M'estalvie un llibre. Aquest, pel premi doble de fa dues setmanes. Però fixeu-vos en la foto d'aquesta setmana. Facileta també. On està? El premi, el de sempre: un exemplar de Femení singular.

5 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Crec que el model lingüísic de l'anònim és inconfonible...

Està també és ben fàcil, quantes nits de festa per Benidorm han acabat pegant-se el banyet matutí en el lloc de la foto!

Francesc Vera ha dit...

Hi ha una bar per fer-se'n una i si continueu una mica més amunt pel camí han fet una espècie de merendero per fer pic-nic. La primera vegada que em vaig banyar allà (ja fa més de trenta anys) l'aigua estava ben freda, però no hi havia tants anglesos com ara.

Anònim ha dit...

Igual he de demanar disculpes per si he posat a la persona en qui heu pecat en un crompomís, al penjar l'anterior anònim, però no, jo no soc ell.
Com a pista del lloc deixe una paraula gens modèlica ligüísticament parlant que usem pel poble:

LLÍSPROL

Unknown ha dit...

el meu poble; les fonts de l'algar a Callosa d'en Sarrià

ginjol ha dit...

Bé, deixe d'esborrar ja els comentaris perquè des d'ahir hi ha un guanyador. És Salva Pérez, que fou el primer a contestar mitjançant correu electrònic. Li lliuraré un exemplar de Femení singular.