diumenge, 29 de març del 2009

TROSSOS I MOSSOS 11

Avui, en primer lloc, referència doble a Els papers de can Perla, el blog de Manel Alonso. Hi apareix una ressenya-crítica de Femení singular de la qual només puc estar agraït. I també, al llarg de les darreres setmanes, Alonso ha decicit penjar materials propis no inèdits. Entre les narracions i els poemes que podem trobar, crec que paga la pena la sèrie d'El carrer dels bonsais, un recull que em va agradar molt quan el vaig llegir, que continua agradant-me quan l'evoque amb les pindoletes peiòdiques al blog i que, dissortadament, no ha tingut la repercussió que mereix. Els podeu trobar punxant aquest enllaç i posteriorment punxant l'etiqueta que hi trobareu [Creació (Microcontes)]. També teniu l'opció de comprar el llibre, si no està exhaurit o descatalogat a hores d'ara, que no crec.

També aquesta setmana ha aparegut al Vilaweb una videoentrevista amb el cantant Remigi Palmero, amb motiu de la publicació del seu nou disc Sense Comentaris. Doncs això, sense comentaris. Mireu el vídeo.

I ja n'hi ha prou, que tinc un (altre) constipat de cavall i me'n vaig a gitar-me.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Apreciat Urbà:
Gràcies per parlar del Carrer dels Bonsais.
He de confessar-te que hi ha alguns contes que no van aparèixer en el llibre, altres sí. Abans de publicar-los els torne a mirar i sovint els retoque una mica. Aguantar el pas del temps de vegades és difícil fins i tot per a un microconte.

http://alonsocatala.blogspot.com/ ha dit...

Per cert l'anònim era jo. No sé perquè no eixia el meu nom.
El carrer dels Bonsais és un llibre que ja no trobaran en les llibreries.