dimecres, 18 de març del 2009

ROMANÇO LITERARI 29 / COL·LABORACIÓ AMB EL 100è JOC LITERARI


El blog Tens un racó dalt del món (http://jmtibau.blogspot.com/) arriba avui al 100è joc literari, i per a celebrar-ho em plau col.laborar amb el següent text:

Ignore quin dia vaig ser conscient de la presència de Delfina al tren. La nit que s'aturà per hores entre Silla i Benifaió, ja era una existència coneguda per a mi. En aquell vagó, on els pocs viatgers esperàvem amb impaciència que el tren es posar en marxa una altra vegada, Delfina i jo creuàrem, potser, les nostres primeres paraules, però sé que les d'aquella nit no foren les notres primeres mirades

-Algun desgràciat que s'hi ha tirat. Ara, veges tu, fins que no vinga el jutge per l'alçament del cadàver, el tren no arrancarà una altra volta -aventurà amb aquella seguretat de qui està avesat a aquestes circumstàncies, com si en compte d'un suïcidi es referira a la tardança del metge en la cua de la consulta d'un ambulatori qualsevol-. Ells, els de Renfe, no ho diuen mai, és un tema tabú entre ells i no ho volen admetre mai, de cap de les maneres, davant del públic, sempre van donant excuses ridícules: que si deficiències imprevistes en el corrent elèctric, que si una avaria que se solucionarà de seguida, que si això i allò... però passa el temps i el cas és que estan esperant el jutge i els funcionaris per poder retirar de les vies el cadàver o el que en quede. I ara en aquestes hores de la nit, vés i busca el jutge.

Es tracta del fragment inicial d’un llibre en concret que heu d’endevinar. Per tal de facilitar-vos la feina us regalo aquesta pista: consulteu un post anterior punxant ací, on hi ha citat el nom d'una altra obra de l'autor i... potser fins i tot algun indici més!

Trobareu les instruccions per a participar en aquest joc a Tens un racó dalt del món (http://jmtibau.blogspot.com/2009/03/100e-joc-literari.html)

Podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres de Tibau dedicat.

3 comentaris:

Trini González Francisco ha dit...

Ehehemmm... la pista no porta a cap post anterior (què és una pista trampa?) :)

ginjol ha dit...

Trini, la pista porta a un post anterior. Potser t'has confòs perquè el capçal és pràcticament igual. Però la pista és vàlida i (crec que) molt bona.

Assumpta ha dit...

I una altra pisteta extra? :-)

Jo, per demanar que no quedi... jeje