dilluns, 8 de desembre del 2008

ON ESTÀ? / 15

Bé, la imatge de la setmana. Us avise que és un detall d'una edificació de grans dimensions. Està, a més una mica distorsionada. No per fer-ho difícil, sinó perquè com que no tinc la mà trencada amb el fotoshop se'm distorsiona sense voler. Aquesta setmana, el premi és un exemplar de Plagis. Ja ho sabeu: només valen les contestacions per correeu electrònic, i per rigorós ordre de rebuda en cas de diverses respostes correcte. On està?







Quant a la imatge de la setmana passada, era un detall de l'altar de l'església d'Alginet. La foto és una gentilesa de fra Gabla, que me la va enviar per correu electrònic. Si voleu, podeu proposar-me imatges per penjar en aquest apartat, i així, a més, m'estalvieu la feina de buscar-ne. A fra Gabla li cridava l'atenció el remat dels capitells, amb motius d'animals de peülla, però no és tan estrany si tenim en compte que l'església porta el nom de sant Antoni, protector d'aquesta mena de bèsties. Us deixe la foto completa.










4 comentaris:

ginjol ha dit...

Eps! Ja tenim guanyadora. Margarida ha contestat correctament la pregunta abans que ningú. Després, Carme també ho ha encertat, i Pep s'hi ha aproximat. No sé per què, però la majoria endevina que és un pont sobre el Xúquer, però no diu exactament quin. En definitiva, però, que Margarida rebrà el seu exemplar de Plagis. Enhorabona!

Anònim ha dit...

Iee que no s'hi val!!! que ahir era la porissimeta de plateta massisseta i era festa!!!!

Aixina no guanyaré mai cap llibre...

Va, dona'm una pisteta, els d'eixe poble "putxen raere"???

Prim i mirat.

ginjol ha dit...

No "putxen raere". I això de la festa... jo actualitze dilluns (diumenge per la nit, tard) caiga la pedra d'on caiga.
Tranquil, la setmana que ve més.

Anònim ha dit...

Val, si ni "putxen raere", ni ploren..
Pense que serà d'un poble que venera també Sant Antoni del porquet i li repleguen llenya per a la foguera...

Prim i mirat