dilluns, 25 d’agost del 2008

REPRESA


Al final les dues setmanes sabàtiques n'han estat tres. Encara som a l'agost, i la veritat és que hi ha poques ganes d'escriure. La resta de blocs que visite normalment també estan de vacances o amb una activitat molt reduïda. Anem a escalfar motors, però. De tots els canvis que vaig dir que faria, en pose en marxa ja dos. En lloc de les estampes del meu poble, posaré només estampes. Començaré amb quadres d'Oreto. I també pose en marxa una de les seccions que seran fixes a partir d'ara. Es tracta de posar una foto d'algun lloc perquè endevineu on està. Com no, la primera és del lloc on he passat les vacances. On és? Espere els vostres comentaris. Demà (o demà passat), la crítica de L'últim patriarca.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Justament hui he anat a passar el dia a aquest lloc. Una horeta i mitja de camí, 3€ de parking (lloc d'on crec que esta presa la teua foto) i una baixadeta suau fins al riu. Hem passat un dia d'allò més agradable, els xiquets (i algun majoret) han nedat, han peixcat i ens han dit que, malgrat com és de llarg el camí, podem tornar sempre que vulguem. Si vols revelem ja el misteri i si no ho fem durar una miqueta més.
Merxe.

Carmeta ha dit...

És el riu de Montanejos, ;D

ginjol ha dit...

Efectivament, Merxe, està a horeta i mitja de camí si ets la Merxe que pense i has eixit del poble que crec (el meu). I la foto està presa de l'aparcament on t'han cobrat 3 euros. I, efectivament, Carmeta, és el riu de Montanejos. Per tant, és el riu Millars. Concretament és l'eixida de l'estret de Chillapájaros (apoteòsica la vista) just on hi ha la Fuente de Baños. Us ho recomane a tots.