dimecres, 12 de desembre del 2007

EUFÒRIA (CONTINGUDA)

L'eufòria d'ahir (i la d'avui, i la d'una bona temporada, pense) és motivada pel fet que m'han atorgat el XV Premi de Narrativa Ciutat de València-Constantí Llombart. L'obra, Plagis (no Platgis, com apareix a tota la premsa sense excepció), serà publicada per Bromera. Vull agrair les felicitacions de molts de vosaltre via comentaris als apunts, via mail i via telefònica. Alguns, fins i tot, en persona. Gràcies a tots.
Us en faria cinc cèntims de l'argument, però com que a Tirant al Cap ho han fet tan bé, em limite a enllaçar-hi.
En parlem, quan us vinga de gust.

8 comentaris:

Tirant al cap ha dit...

Mira que ets mandrós... Et retruque: et toca a tu fer la crònica de l'acte de lliurament de dilluns. L'any passat hi va haver "marro", ja saps: porta casc!

Rosa ha dit...

Enhorabona! Jo ja et vaig dir que apostava a favor de Plagis en el cas de ser jurat... Però ja veig que no t'ha fet falta.

ginjol ha dit...

Tirant al cap, no sóc mandrós. Sóc el més gos del meu poble, però no sé com m'ho faig que sempre tinc feina. Però promet treure uns minuts per fer la crònica de l'acte de lliurament.
Roseta, gràcies, però qualsevol que ho llija penasarà que tu ja l'has llegida. He, he, he.

Anònim ha dit...

¡ENHORABONA PEL PREMI!

Unknown ha dit...

Enhorabona Urbà!

Es pot parlar i fer una presentació a Sueca quan vulgues. En aquest cas la podríem fer al Casal Jaume I cap a l'estiu o abans.
Més endavant ja faríem les gestions amb l'alcalde i el regidor de torn per dedicar-te un carrer o una plaça!

ginjol ha dit...

Gràcies, anònim. Emili, amb la presentació que farem al gener em sent més que honorat. A més, per a les dates que dius serà impossible, perquè fins el setembre no estarà el llibre disponible. Pel que fa al carrer o a la plaça, crec que amb tant de personatge il·lustre com teniu a Sueca no caldrà, a no ser que us entre envegeta dels cullerots i us dediqueu a fer PAI's que omplen el terme de carrers.

Anònim ha dit...

Hola Urbà, sóc Merxe, la teua paisana, només volia donar-te l'enhorabona pel premi i aprofitar l'ocasió per agrair-te el comentari que vas fer del meu relat.

ginjol ha dit...

Hola Merxe. El teu relat m'agradà, ja t'ho vaig dir. Però supose que estaràs d'acord amb mi que l'Ajuntament de Castelló es podia haver estirat una mica més. I gràcies per la felicitació.